foto pixabay

Jeden nevšední nález provedli policisté v úterý při kontrole aut v obvodě Urfahr-Umgebung: čtyři mladí Češi měli v autě 15 lahví Whiskey a podle policie nedokázali tento stav dostatečně vysvětlit.

Reklamy

Během každodenní kontroly řidičů a jejich silničních vozidel na silnici B 127 v obvodě Urfahr-Umgebung zkontrolovali policisté také auto se čtyřmi Čechy.

Schované ve sportovních taškách

V kufru auta nalezli 15 lahví Whiskey, 6 velkých balení holicích strojků, 20 kusů oblečení ještě s visačkami a 10 balení dětské čokolády, vše schované ve sportovních taškách.

Češi ve věku 23, 25, 26 a 33 let nebyli policistům ani schopni předložit doklady k vozidlu, a proto byli eskortováni na policejní služebnu v Puchenau.

Zatykač proti tři a třicetiletému

Na služebně bylo policisty zjištěno, že všichni čtyři jsou již díky svým přečinům dobře známí a na nejstaršího je dokonce vydán zatykač. Při výslechu podali všichni čtyři různé výpovědi, avšak všichni společně označili nejstaršího kolegu jako hlavního pachatele.

Lahve Whiskey, oblečení, čokoládu a holicí strojky policisté zajistili. Po té mohli všichni čtyři pokračovat zpět do své domoviny (ČR), kde již na ně na hranicích čekala česká policie.

upraveno z ORF
fotografie převzata z Mitteldeutsche Zeitung

Admin
Author: Admin

Discover more from Transport Minutes

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading